Konkurranse: Del og Vinn – Avsluttet

Denne siden handler om å øke bevisstheten rundt katter og kattehold, og om å fremme gode holdninger. Vi mener at løsningen på problemet med hjemløse katter og huskattens lave status, starter med at hver og en av oss tar ansvar for vår egen katt. For å nå ut til så mange som mulig, trenger vi hjelp. Vi vil derfor trekke ut noen vinnere blandt dere som hjelper oss å dele siden.

 

Bloggkonkurranse:

For å være med, må du legge logoen vår i sidekolonnen på bloggen eller hjemmesiden din. Vi setter pris på om du også skriver en bloggpost om Pass På Pus, for å rette enda mer oppmerksomhet mot ansvarlig kattehold. Dette er dog ikke et krav for å være med i konkurransen. Du står fritt til å bruke innhold fra denne siden, så lenge du linker tilbake til passpapus.no.

Under finner du to logoer du kan velge mellom. Under hver logo finner du en html kode. Lim inn denne koden der du vil sette logoen.

<a href="http://passpapus.no/" target="_blank"><img src="http://passpapus.no/wp-content/uploads/2012/11/logo1no.jpg" alt="" width="200" height="247" /></a>

 

<a href="http://passpapus.no" target="_blank"><img src="http://passpapus.no/wp-content/uploads/2012/11/litenno.jpg" alt="" width="200" height="129" /></a>

Ved å gjøre dette kan du vinne et gavekort på 300 kr i nettbutikk Ilovedogs.no. Dette er en veldig flott butikk med mye fint og nyttig, både til hund og katt! Vi vil også trekke ut et par heldige vinnere, som får et lekkert halsbånd til katt/liten hund.

 

Sosiale medier:

Blandt de som deler siden vår på sosiale medier, slik som facebook og twitter, vil vi trekke ut tre vinnere som vinner gavekort på 100 kr. i nettbutikken ipet.no. Her finner du utstyr til hund, katt, gnagere, fugl og fisk. Gavekortet kan benyttes på frakt.

 

Blandt alle som deler siden vår, på sosiale medier, eller på sin egen blogg, vil vi trekke ut en heldig vinner som vil vinne et års gratis medlemsskap på Dyrebar.no, en møteplass for alle som liker dyr. Som medlem vil du få tilgang til blandt annet egne profiler for deg og dyrene dine, hundrevis av morsomme og lærerike grupper, seriøse eksperter som svarer på dine spørsmål om blandt annet atferd, helse, kosthold og stell, stort kjæledyrleksikon, og mange lærerike artikler.

For å være med i trekningen må du huske å legge igjen en kommentar om hvordan du har delt siden vår. Er du med i bloggkonkurransen, må du også legge igjen en link til bloggen din. Vår første konkurranse vil avsluttes, og vinnere vil trekkes ut, 28. desember 2012.

Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne er/blir kontaktet! Vi håper på å få til en ny konkurranse til våren, når kattungesessongen setter i gang. Tusen takk til alle som bidro til å dele informasjon om kattehold!

Logoen er tegnet av Hanne Angell

Kommentarer

kommentarer

16 kommentarer

 1. Da ligger merket i høyre sidebar på bloggen min :)

 2. Likt og delt på Facebook. Har også den ene puselinken på bloggen min:)

 3. Da har jeg delt linken til denne bloggen på hverdagsbloggen min: http://www.torilkremmervik.no/blogg og på kattebloggen min: http://www.hakrilas.no/blogg

  En ære å få dele denne bloggen! :)

 4. Ingrid T. Lundstein

  Har delt og likt på facebook : )

 5. Jeg har lakt logoen deres på bloggen :D ——> Dyrehiet.blogg.no :D
  Er jeg med i konkurransen?

  • Carina Josefine

   Ja. alle som legger igjen en kommentar om hvordan de har delt siden er med i trekningen. Tusen takk :)

 6. Da har jeg lagt til logoen på bloggen min, delt og likt siden på facebook og delt på twitter og google + :)

 7. Postet på Facebook og skrevet et innlegg om temaet i bloggen min. Har også gitt dette nettestedet en fast plass i margen på bloggen min.

  Synes denne nettsida er et supert tiltak.

 8. Kjempe flott side !

 9. Tonje

  Har delt på face, twitter og google+
  Utrolig bra side.

 10. Inger Arntsen

  Da har jeg delt på facebook :) Kjempefin side!

 11. har logoen på siden på bloggen min bergensmil.blogg.no nå

 12. Delt, skrevet om siden og lagt inn logo på bloggen min. Link til artikkel: http://powderdog.blogg.no/1353868217_pass_p_pus__nuttig_si.html

 13. Lagt ut link på nye hjemmesiden min ! Synes dette er et utrolig bra tiltak !

 14. Guri Marie Kristoffersen

  Jeg deler gjerne denne siden med min ca. 860 venner!
  Har hatt katter i over 40 år, og jeg er en veldig stor dyreelsker.
  Min siste katt heter Mira, hun er 12,5 år og en sjelden personlighet.
  Da jeg har vært veldig mye syk det siste året og gråter veldig mye,
  så kommer hun og trøster meg, og legger seg sammen med meg i sengen min.

  Vennlig hilsen Guri Marie

  gurimariekr@gmail.com

 15. Sander

  Likt og delt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>